Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hét

2010.02.04

Hét

 

   Golyók süvítettek el a fülem mellett, a falba fúródtak, szétroncsolták a bútorokat, és hatalmas toll és porfelhőt vertek fel. Micsoda esztelenség!

   Az öreg biztonsági őr mocorogni kezdett a karjaimban. A lövöldözés okozta sokk miatt elájult, de most már kezdett magához térni, laposakat pillogott. Nem engedhettem meg, hogy felébredjen, ezért gyorsan belecsíptem ez ponton a nyakába, mire békésen elernyedt. Csak bezavart volna.

   Az ostoba bankrablók abbahagyták végre a tüzelést, és körülnéztek. De sehol sem találták az elméletben véres masszává lyuggatott testemet. Talán ha fölnéztek volna, de nem, egymást túlordítva lökdösődtek. Üvöltöttek a félelemtől és a bosszússágtól. Amatőrök…

   Gondoltam, nem várom meg, amíg észre vesznek.  Hangtalanul leereszkedtem mögöttük a földre, óvatosan lefektettem az őrt, aztán felegyenesedtem. Valószínűleg megérezhették, hogy valami nincs rendben, de mielőtt kiadhatták volna maguknak a parancsot, hogy megforduljanak és lőjenek, gyorsan megcsíptem mindegyik nyakát. Hát ez a mai nem az ő napjuk, az egyszer biztos.

   Ezek után felnyaláboltam szerencsétlen öreget, és kirohantam vele Türkizékhez. Mire feleszméltek, addigra a négy bűnöző is ott hevert lefegyverezve a lábuk előtt.

ZéTé egy hosszú pillanatig nézett összehúzott szemekkel, aztán így szólt:

 - Ez… gyors volt – mekegte elképedve.

 - Kösz! Hé, Türkiz! Ügyes voltam? – A teremtőm szélesen elvigyorodott.

 - Naná! Sima ügy volt, nem igaz?

 - De igaz. Nekem tényleg az volt, viszont neked… Már bentről megéreztem, hogy annyira aggódtál, hogy leizzadtál. Ugye? – kérdeztem tőle somolyogva. Sokáig bámult rám ugyanúgy, ahogy az imént ZéTé.

 - Te most gúnyolódsz?

 - Á neeeem… Figyelj Türkiz, pattanjunk meg, nézzük meg Budapestet… - rángattam meg a karját.

 - De Tomi…! Hosszú ideje nem is láttam…

 - Na és! A testvéred nem? Eleget láttad már… Na, gyere!

 - Anna! Várj egy kicsit! – Hát én vártam. Időközben bementünk az őrsre, hogy kihallgassák a bankrablókat. Aztán Jégkisasszony behívta Türkizt és ZéTét Padlizsánhoz, hogy lejelentsék neki a történteket. Nem volt hozzá ingerem, hogy beszívjam annak az embernek az ocsmány, gyomorforgató szagát, ezért inkább feltérképeztem a Rablás - Gyilkosság Ügyosztályt, ahol ZéTé is dolgozott. Alig tettem pár lépést, máris megállított egy keskenyre nyírt bajuszú, sűrű, rövid ezüsthajú, tagbaszakadt, erőteljes, testépítő felépítésű férfi, aki a hóna alá szíjazva viselte fegyverét. Sötétvörös kockás, rövid ujjú inget, sötétbarna élére vasalt nadrágot, és – szerintem -, lakkcipőt viselt.

 - Elnézést – mondta ő és ahogy elém lépett, még hatalmasabbnak tűnt, mint egyébként. Mindazonáltal felettébb udvariasnak tűnt, - hölgyem, de civilek számára a rendőrőrs épületének ez a része tiltott terület. Megtudhatnám a nevét és az okot, amiért itt tartózkodik?

 - Hát hogyne – feleltem én olyan illedelmesen, ahogy csak tudtam, - Vámpír Anna vagyok. Nem volt kedvem bemenni Padlizsánhoz Türkizzel és ZéTével, ezért idejöttem, hogy felderítsem a terepet…

 - Tessék? Kihez, és kikkel?

 - Oh, bocsánat… a főkapitányhoz Zamárdi Tamással és Zamárdi Zoltánnal.

 - Zamárdi Zoltán? Az a Zamárdi Zoltán?! Atya úr isten! Akkor ezek szerint kegyed az a személy, akit a professzor úr létre hozott?

 - Igen…

 - Bocsásson meg, még be sem mutatkoztam. A nevem Diószegi András Bertalan, és amint látja – düllesztette ki a mellkasát, - én vagyok a rablás – gyilkosságiak főosztály vezető nyomozója. Ezek a fiúk…

 - HÉ!!! – csattant fel közvetlenül mellettem egy felháborodott női hang . – Krisztiről, Juliról és rólam nem szól a fáma, teee… hím soviniszta disznó!

 - Épp most akartam mondani, feminista dög! Végig kéne hallgatni, amit mondok, és csak aztán ugatni nem gondolod?! – förmedt rá Diószegi András Bertalan az új nőre.

   Na ő is különösen nézett ki. Egész barnás színű volt a bőre, szép arcú, csillogó, sötétvörös ajkú, enyhén hajlott orrú, szúrós méz sárga szemű fiatal nő volt, hosszú fényes fekete haja még összefonva is a fenekét verdeste. Rikító virágmintás mini ruhát viselt fekete farmerja és bakancs fölött. A maga részéről a szolgálati fegyvert piros lakkövvel övvel összefogott ruhácskája alatt viselte a combjára erősítve.

   Se perc alatt megfeledkeztek rólam, olyan gyorsan el kezdtek vitatkozni a nők jogairól, meg bizonyos udvariassági szabályokról, hogy csak lestem. Magamban eldöntöttem, hogyha Jég kisasszonyt úgy hívom ahogy, akkor ezt a nőt, aki már első ránézésre is az ellentéte, biztosan Foszfornak fogom hívni, hiszen ugyanolyan robbanékony, mint az a kis fehér por, amelyikről Türkiz egyik könyvében olvastam. A másikat, a férfit, pedig Lakkcsukásnak. Mert LAKK cipőt visel, viszont Türkiz korábban használta a cipőjére azt a szót, hogy torna CSUKA…

   Mindazonáltal nagyon rájuk untam. Gyorsan kioldalaztam a látóterükből. A többi munkatársuk csak sóhajtozott, és rosszallóan megcsóválta a fejét. Foszfor és Lakkcsukás bizonyára sokat veszekszenek munkaidőben. Nagyon idegesítő lehet.

   De Foszfor észrevett, és hátat fordított Lakkcsukásnak, és jó hangosan rám köszönt.

 - Helló-helló! Hová lesz a séta, csaje?

 - Tessék? – nem értettem a csaje szót. Ám mielőtt felelhetett volna, Lakkcsukás, okoskodva, kioktató hangon közbevágott:

 - Ő Vámpír Anna, akit Zamárdi professzor úr talált fel! Csak körülnéz, szállj már le róla!

 - Köszönni azért szabad nem?! Anna! Már sokat hallottam rólad! Örülök, hogy megismerhetlek személyesen! Meg kell mondjam – kacsintott rám cinkosan, - már nagyon vártunk téged ahányan csak vagyunk. Hála Z-nek, sokkal jobban el tudjuk majd kapni azokat a szemétládákat!

 - Ha te mondod… Mi az, hogy csaje? – A választ azonban sosem tudtam meg, mert ekkor beviharzott Jég kisasszony, rózsás parfümfüstben Türkizzel, ZéTével, Padlizsánnal, és egy másik cingár, idegesnek tűnő pasassal, aki Hajnal Karesz, tűzszerész feliratú kitűzőt viselt a mellényébe csíptetve.

 - Anna! Vészhelyzet van! Valami barom fel akarja robbantani az egész Duna Plázát, jönnöd kell! – hadarta zihálva Türkiz.

 - Már megint?! – mordult fel Foszfor. – Most komolyan, csak ebben az évben húsz bejelentés jött onnan, és soha semmit nem találtatok Karesz!

 - Ez most azonban igazi riasztás – dünnyögte cérnavékony alkatához képest meglepően mély hangon Karesz, és szórakozottan pattintgatni kezdte a lángot, egy cirádás vörösréz öngyújtóval. – Sietnünk kell, a visszaszámlálás épp most kezdődött el… Tíz percünk maradt. Szerencsére, a személyzet és a vásárlók nagyja már elhúzott az épületből…

 - Akkor mennünk kéne nem? Te, Pirószaki, útközben elmondod, hogy mi fog várni a helyszínen – parancsoltam rá a körülöttem toporgókra. – Türkiz kocsijával megyünk, az gyorsabb. ZéTé, hozz egy villogót, legálisan kell túllépnünk  a megengedett sebességhatárt. Foszfor – fordultam a csajézóshoz, - arra a kérdésre még visszatérünk. Na gyerünk! Az a bomba nem hatástalanítja magát!

   Türkiz elismerően rám mosolygott, megragadtam a kezét, és elszáguldottam vele az autójáig, majd visszamentem a többiekért, és őket is meggyorsítottam. Szerencsére Padlizsán nem akart velünk jönni…

   Nagyon zavart a villogó éles, vijjogó hangja, ezért befogtam a fülem, és kétrét görnyedtem, viszont egy szavam sem lehetett: Türkiz 80 kilométer per óra helyett 190-nel tépett végig az amúgy is zsúfolt utakon. Csodálom, hogy nem szenvedtünk balesetet, de mindenki félreállt az utunkból, úgyhogy abszolúte nem volt gond.

   Türkiz megmutatta, úgyhogy a hűtővé alakított kesztyűtartóból elő tudtam halászni egy másik palack vért. Szerencsére volt mivel csillapítanom hirtelen rám törő vérszomjamat. Nem hiszem, hogy jót tett volna a közhangulatnak, ha letekerem például Jég kisasszony fejét, aki felettébb idegeskedve, feszülten és tartózkodóan pillantgatott felém, ami amúgy is csábítóan hatott rám.

   Hátradőltem, és megpróbáltam úgy élvezni a vér ízét, hogy közben kizárom az idegtépő visítást, mikor Pirószaki reszketegen megkérdezte:

 - A-az… az üvegben… az vér? Nagyon hasonlít rá…

 - Mert az is – mormoltam, és kicsit dühített, hogy megzavart. És ez a nínózás… Úgy látszik ez az én… öö… heppem?

 - Mi? Hogy-hogy? Te vért iszol?

 - Persze – feleltem a lehető legtermészetesebb hangon, és ameddig lehetett, beledugtam az ujjam a palackba, hogy amíg az üveg engedi, kinyaljam a falára tapadt vért, majd miután végeztem, visszatettem azt a kesztyűtartóba.

 - De miért? Van valami mániád? Vagy téveszméd? – Összenéztem Türkizzel, aki lemondóan felsóhajtott.

 - Egy újabb szabályt kell felállítanunk – motyogta az orra alatt.

 - Egy újabb idegesítő szabályt – kontráztam rá epésen, - de legyen. Nem fogok pánikot kelteni, ahogy ígértem… - Hátrafordultam Pirószakihoz, aki az ülésbe préselődve meresztett rám nagy csodálkozó nyuszi szemeket.

 - Ha bárkinek elmondod, megöllek – közöltem vele negédesen, és a biztonság kedvéért rávillantottam egy ezer wattos mosolyt.

 - R-rendben – brummogta megszeppenve.

 - Helyes – morogtam, és előrefordultam. Éreztem, hogy Türkiz a tekintetemet keresi –összemosolyogtam vele.

   Hamarosan megérkeztünk a Duna Plázához. Ez előtt az épület előtt is rengetegen voltak, körülbelül ugyanazok, mint annál a banknál.A rendőrök mellett azonban tűzoltók, más tűzszerészek, bombaszakértők is jelen voltak még, az elmaradhatatlan újságíró horda mellett.

   Pirószaki kapkodva elmondta, hogy egy öngyilkos merénylőről van szó, aki jelenleg a pláza tetején dekkol, annyi robbanóanyaggal a nyakában, amennyit még a második világháborúban sem használtak fel ( - mi az a második világháború?). Állítólag azért akarja felrobbantani a helyet, mert korábban ott dolgozott, de kirúgták, és elveszítette mindenét. Munka nélkül pedig az ő életének sem volt többé értelme, viszont mindenképpen bosszút akart állni. Sajnos, a tag biztosra akart menni, ezért visszaszámlálóval, és elsütő gombbal is ellátta azt a szerkezetet. Az utóbbira pedig ráfeszült az ujja. És ha azt felengedi, a visszaszámlálásnak vége, és akkor bumm…

   Az a tíz perc meg elvileg arra kell neki, hogy a tetőn minden sérelmét a volt főnöke fejéhez vágja… Szerintem azért ő sem normális. A helyében én írásban küldtem volna el a főnököt, és egyből felrobbantottam volna az egész kócerájt, de ő tudja. Sajnos számítania kellett volna arra a lehetőségre, hogy esetleg egy nehéz eseteket megoldó vámpírt állítanak rá, aki mindenképp leállítja majd. De hát ez van. Így járt… Legközelebb – már ha lesz neki egyáltalán -, biztos ügyesebb lesz.

   Besétáltunk Pirószakival ebbe a lenyűgöző, hatalmas fém-üveg házba. Bent is minden ilyen anyagból, na meg műanyagból volt. Sétáltunk egy darabig a kihalt üzletek között, valahonnan messziről tompa morajlást, és zenét hallottam – Pirószaki szerint bizonyára már nem volt idő kikapcsolni a mozi részben futó filmeket. Éppen magyarázni kezdte, hogy melyikre akar beülni, ha elkaptuk a bombázót – így hívta a merénylőt -, mikor fentről az üvegtető felől mozgást érzékeltem.

   Felnézve a giccses papírnapocskák között egyenesen ráláttam a bombázó talpára. Megállítottam Pirószakit.

 - Még nem értük el a személyzeti liftet – kezdte, de aztán felpillantott ő is, és így már megértette a jelzésemet.

   Nézegettem a bombázónkat egy darabig, aztán hirtelen támadt egy ötletem.

 - Maradj itt – mondtam Pirószakinak – lehozom neked.

 - De hogyan… - meg sem vártam, hogy végigmondja, egyszerűen csak gyorsan lekuporodtam, aztán elrugaszkodtam, és kilőttem az üvegtető felé…

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hey site

(Glennrof, 2019.03.10 02:07)

......[url=http://stroi-archive.ru/]:)[/url]

Нарезки Apex Legends

(Apexlsquak, 2019.03.09 15:42)

Apex Legends контент XBOX ONE (Это мои первые работы, что скажете?)
[url=https://bit.ly/2tLOe1I]apex legends читы[/url]

klamma pormaskar pa nasan

(klamma pormaskar pa nasan, 2019.03.08 23:40)


If you desire to grow your know-how just keep visiting this website and be updated with the newest gossip posted here.
klamma pormaskar pa nasan terhuss.se/news-about-health/mtb-hjaelm-rea.php

Отмечаем День Отца и срываем 10 джекпотов вместе с Nacional El Padre!

(FathersdayPa, 2019.03.08 22:36)

Мартовский тираж любимой испанской игры Loteria Nacional посвящен Папам.
Он проводится 23 марта — через пару дней после Дня Отца или, как этот праздник называют Испанцы, Dia del Padre.
Почему бы вам не отметить 23 февраля и День Отца вместе с нами?
Возьмите один или сразу несколько билетов национальной игры El Padre уже сегодня!
[b]У нас есть 6 замечательных причин играть в El Padre:[/b]
- Общий призовой фонд 105 Million Euro;
- 10 гарантированных Джекпотов;
- Дополнительный приз в размере ~ €15 000 000 EU в дополнение к Джекпоту;
- Выигрыши от €150 до €1 300 000 за билет;
- Выигрыши от €15 до €130 000 за десим;
- Каждый 3-й (!) билет — призовой!
[b]Правила лотереи — все осталось по-прежнему![/b]
Сто тысяч билетов El Padre с заранее напечатанными на них пятизначными номерами от 00000 до 99999 будут разыграны 23 марта.
Всего один из множества выигрышных кодов принесет вам джекпот.
Каждый участник получает грандиозный шанс стать Евро-миллионером: [url=http://nacional.agentlotto1.com]37 151 билетов тиража Nacional Dia El Padre — с выигрышем[/url].

online pharmacy tech schools 161 mg

(RobertBab, 2019.03.08 18:29)

Hi! [url=http://valacyclovir-valtrex.com/#buy-valacyclovir-no-prescription]generic cialis online pharmacy[/url] excellent internet site.

diflucan online pharmacy 375 mg

(RobertBab, 2019.03.08 09:33)

Hi! [url=http://valacyclovir-valtrex.com/#order-valacyclovir]canadian pharmacies online[/url] good website.

Hey site

(Waynegrilk, 2019.03.06 13:14)

...[url=http://industrial-wood.ru/]:)[/url]

safe online pharmacies 417 mg

(Allenexces, 2019.03.06 12:59)

Hello there! [url=http://onlineuspharmacies.party/#cvs-online-pharmacy]xanax pharmacy online[/url] beneficial internet site.

canada cialis online pharmacy 287 mg

(Allenexces, 2019.03.05 20:36)

Howdy! [url=http://onlineuspharmacies.party/#chinese-online-pharmacy]qsymia online pharmacy[/url] good site.

XEvil 4.0 bypass ANY hard captcha

(SharonEntix, 2019.03.05 19:39)

Revolutional update of captchas recognition package "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captcha recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.

Free XEvil Demo available.

See you later ;)

фолиевая кислота сколько - Дети

(bubCloup, 2019.03.05 06:28)

[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота сколько[/url]
Исследования показывают, что в период внутриутробного существования у малышей также наблюдается быстрое движение глаз, – у взрослых такие движения свидетельствуют о сновидениях. В связи с этим некоторые ученые утверждают, что малыши могут видеть сны, связанные с их активностью и в течение дня. Возможно, ребенку снится, как он вытягивает ножки, слышит Ваш голос или играет с пуповиной.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://www.vse-pro-detey.ru/wp-content/uploads/2013/05/gimnastika-dlya-detej-do-goda.jpeg[/img][/url]
Беременность по неделям - 18 недель.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота при планировании[/url]
Около 14 см. Зародыш теперь может воспринимать звуки из внешнего мира.
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://img.7ya.ru/pub/img/6299/176957070.jpg[/img][/url]
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/]фолиевая кислота цена[/url]
Беременность по неделям - 19 недель.
https://bubblemom.ru - Беременность, роды, мама и дети. Календарь беременности по неделям
[url=https://bubblemom.ru/folievaya-kislota-pri-planirovanii-beremennosti/][img]http://bestkroha.ru/images/0-month.jpg[/img][/url]
Шевеления. Волшебное ощущение. На восемнадцатой неделе беременности Вы постоянно получаете подтверждение того, что внутри кто-то есть.

Action Movies

(ceaxiaMib, 2019.03.02 15:37)

Download: [url=http://cam-engineering.com.au/u/1139835]MR9TheSpy[/url] .
World.War.Z.(2012).XviD.AC3-ADTRG
Watch [url=http://arraypropertygroup.com.au/the-seven-deadly-sins-ova-episode-english-subbed]The Seven Deadly Sins OVA Episode English Subbed[/url] online.
Extreme Makeover
Streaming [url=http://bfracing.com.au/anime/claymore-english-dubbed-guide]Claymore[/url] .
MetallicA - Hardwired To Self-Destruct [Deluxe] (2016) FLAC
Torent [url=http://printerdrivers.com.au/26830-of-fathers-and-sons.html]Watch now![/url] .
Read More
[url=http://bfracing.com.au/anime/hakaba-kitarou-english-subbed]Hakaba Kitarou English Subbed[/url]
[url=http://quantamtelematics.com.au/ver/inferno/]Inferno 2016[/url]
[url=http://bfracing.com.au/anime/elemental-gelade-english-dubbed-guide]Elemental Gelade[/url]

Как стабильно зарабатывать на своих видео

(VideoMarinabaild, 2019.03.01 10:27)

Всем привет, щедро делюсь с вами полезной информацией. Нашла тут видеопортал. Сразу поразил огромный функционал, а главное что там можно хорошо заработать. Если совсем коротко

1. Создали свой канал - вам заплатили
2. Добавили видео - вам заплатили
3. Ваше видео посмотрели — вам заплатили
4. Посмотрели рекламу в вашем видео — вам заплатили
5. Вы пригласили реферала — вам заплатили
6. Платят 5% со всего дохода каждого вашего реферала
7. Короче та пассивный доход в самом что не наесть действии!!!

Но это далеко не все. В проект встроена полноценная социальная сеть, два независимых интернет магазина цифровых и реальных товаров, где вы можете как покупать так и продавать свои товары! Опять же возможность заработать и приобрести что то полезное для себя...

В проекте очень удобно искать каналы, смотреть видео, комментировать, переписываться и голосовать, участвовать в разнообразных конкурсах, поднимать в том свои каналы и ролики. Встроена система личной переписки, система подарков, чат, блог, форум, доска объявлений, стена, группы по интересам и очень много чего еще...

И конечно главное. Портал полностью автоматизированно работает с YouTube, RuTube, ВКонтакте, vimeo, ОРТ (1 канал), РТР (ВГТРК Россия), кинопоиск и многими другими ТВ агрегаторами. При всем при этом вы еще раскручиваете свои каналы и видео на других сервисах! Например если вы добавили свое видео с ютуба, а его посмотрели на видеораторе, то просмотр засчитает и видеоратор и ютуб!

Если что не так, не судите строго, просто порыв души, буду рада каждому! Спасибо друзья за внимание!


[url=http://videorator.ru]перейти и попробовать videorator.ru

buy valtrex 500 mg 482 mg

(Normanatori, 2019.02.27 11:34)

Hello there! [url=http://valacyclovir-valtrex.com/]buy valacyclovir online[/url] [url=http://propeciausfinasteridhq.com/]where buy propecia[/url] [url=http://onlinepharmacycanadaus.com/]online pharmacy canada[/url] beneficial site

Что эффективнее, софосбувир и даклатасвир или софосбувир и велпатасвир?

(Cameronunutt, 2019.02.26 21:22)

Что эффективнее, [url=https://anticancer24.ru/shop/gepatity/gepati-s/sof-dac]софосбувир и даклатасвир[/url] или [url=https://anticancer24.ru/shop/gepatity/gepati-s/sof-vel]софосбувир и велпатасвир[/url]?
Ученые из департамента по делам ветеранов, Службы здравоохранения населения, Системы здравоохранения Пало-Альто, Калифорния, США, решили все таки выяснить, что же эффективнее для лечения 2 и 3 генотипа вируса гепатита С софосбувир и даклатасвир или софосбувир и велпатасвир?

Цель

Понимание реальной эффективности схем пероральной терапии гепатита С (HCV) позволяет принимать решения о лечении. Мы оценили эффективность даклатасвира + софосбувира ± рибавирина (DCV + SOF ± RBV) и велпатасвира / софосбувира (VEL / SOF) ± RBV у пациентов с генотипом 2 и генотипом 3 инфекции, получавших лечение в обычной практике.
Cравнивали частоту Устойчивых Вирусологических Ответов (далее по тексту УВО) Этот обсервационный анализ был проведен в когорте пациентов с намерением лечить гепатит С генота 2 и генотипа 3. Анализ устойчивого вирусологического ответа (УВО) был получен у 5400 пациентов, начавших лечение DCV + SOF ± RBV или VEL / SOF ± RBV, что действительно может говорить, об серьезности доказательной базы.

Результаты

Для генотипа 2 показатели УВО не различались между DCV + SOF (94,5%) и VEL / SOF (94,4%) или между DCV + SOF + RBV (88,1%) и VEL / SOF + RBV (89,5%). Для генотипа 3 показатели SVR не различались между DCV + SOF (90,8%) и VEL / SOF (92,0%) или между DCV + SOF + RBV (88,1%) и VEL / SOF + RBV (86,4%). В многомерных моделях пациентов с генотипом 2 и 3, режим лечения не был значимым предиктором шансов УВО. Для генотипа 3 значимыми предикторами снижения шансов УВО были предшествующий опыт лечения ВГС (отношение шансов [OR] 0,51, 95% CI 0,36–0,72; p <0,001), FIB-4> 3,25 (OR 0,60; 95% CI 0,43 –0,84; р ?= 0,002) и декомпенсированный цирроз печени (ОШ 0,68; 95% ДИ 0,47–0,98; р?= 0,04). Для пациентов с генотипом 2 и 3, получавших VEL / SOF ± RBV, 89% и 85% получали 12-недельное лечение соответственно. Для DCV + SOF ± RBV 56% и 20% пациентов с генотипом 2 HCV получали 12-недельное и 24-недельное лечение соответственно; в то время как 53% и 23% пациентов с генотипом 3 ВГС получали 12 недель и 24 недели, а большинство пациентов получали 24 недели.

Выводы

У пациентов, инфицированных генотипом 2 и 3 ВГС, DCV + SOF ± RBV и VEL / SOF ± RBV вызывали одинаковую частоту УВО в каждом генотипе, и режим не оказывал значительного влияния на шансы УВО. Для пациентов с генотипом 3 предшествующий опыт лечения и прогрессирующее заболевание печени были значимыми предикторами снижения шансов УВО независимо от режима.

Резюме

В клинической практике показатели излечения для генотипа 2 вируса гепатита С (ВГС) составляли 94%, а показатели излечения для генотипа 3 ВГС - 90%. Вероятность достижения излечения была одинаково независимой от того, получал ли человек даклатасвир плюс софосбувир или велпатасвир / софосбувир. Рибавирин не влиял на показатели излечения. Вероятность излечения была самой низкой у людей, которые получали терапию от ВГС в прошлом.

costco online pharmacy prices 181 mg

(Normanatori, 2019.02.25 20:25)

Hello! [url=http://onlinepharmaciescanadarx.com/]online pharmacy technician[/url] [url=http://canadiantrustpharmacyhd.com/]legitimate canadian online pharmacies[/url] [url=http://canadianonlinepharmacyhq.com/]price drug[/url] beneficial web page

pet pharmacy online 428 mg

(Normanatori, 2019.02.24 19:51)

Hello! [url=http://onlinepharmaciescanadarx.com/]online pharmacy viagra[/url] [url=http://canadiantrustpharmacyhd.com/]online pharmacy no prescription needed[/url] [url=http://canadianonlinepharmacyhq.com/]best online international pharmacies[/url] excellent site

aprkmr

(ufbevc, 2019.02.23 21:09)

viagra suisse online http://canadian-pharmacyv.com
[url=http://canadian-pharmacyv.com]buy viagra with paypal[/url]

ТехОсмотр,ОСАГО Абакан

(LarryZew, 2019.02.22 20:54)

?Техосмотр,ОСАГО автомобилей
Официальное оформление диагностической карты (ТО) - все регионы РФ.
ОСАГО все регионы!!
Карты заносятся в базу ЕАИСТО и не удаляются.

?Наш адрес:
Абакан, ул.Вяткина 18 территория рембыттехники 6 бокс
==Режим Работы==
ежедневно
10,00-23,00
тел 89235951234, 89020109150, 8 (3902) 320-456

группа в вк https://vk.com/public178490986

flytta telefonabonnemang telia

(flytta telefonabonnemang telia, 2019.02.21 15:53)


Attractive part of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to claim that I get actually loved account your weblog posts. Any way I'll be subscribing in your augment or even I success you get admission to consistently rapidly.
flytta telefonabonnemang telia netcomap.se/skin-care/flytta-telefonabonnemang-telia.php


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58

Következő »