Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hét

2010.02.04

Hét

 

   Golyók süvítettek el a fülem mellett, a falba fúródtak, szétroncsolták a bútorokat, és hatalmas toll és porfelhőt vertek fel. Micsoda esztelenség!

   Az öreg biztonsági őr mocorogni kezdett a karjaimban. A lövöldözés okozta sokk miatt elájult, de most már kezdett magához térni, laposakat pillogott. Nem engedhettem meg, hogy felébredjen, ezért gyorsan belecsíptem ez ponton a nyakába, mire békésen elernyedt. Csak bezavart volna.

   Az ostoba bankrablók abbahagyták végre a tüzelést, és körülnéztek. De sehol sem találták az elméletben véres masszává lyuggatott testemet. Talán ha fölnéztek volna, de nem, egymást túlordítva lökdösődtek. Üvöltöttek a félelemtől és a bosszússágtól. Amatőrök…

   Gondoltam, nem várom meg, amíg észre vesznek.  Hangtalanul leereszkedtem mögöttük a földre, óvatosan lefektettem az őrt, aztán felegyenesedtem. Valószínűleg megérezhették, hogy valami nincs rendben, de mielőtt kiadhatták volna maguknak a parancsot, hogy megforduljanak és lőjenek, gyorsan megcsíptem mindegyik nyakát. Hát ez a mai nem az ő napjuk, az egyszer biztos.

   Ezek után felnyaláboltam szerencsétlen öreget, és kirohantam vele Türkizékhez. Mire feleszméltek, addigra a négy bűnöző is ott hevert lefegyverezve a lábuk előtt.

ZéTé egy hosszú pillanatig nézett összehúzott szemekkel, aztán így szólt:

 - Ez… gyors volt – mekegte elképedve.

 - Kösz! Hé, Türkiz! Ügyes voltam? – A teremtőm szélesen elvigyorodott.

 - Naná! Sima ügy volt, nem igaz?

 - De igaz. Nekem tényleg az volt, viszont neked… Már bentről megéreztem, hogy annyira aggódtál, hogy leizzadtál. Ugye? – kérdeztem tőle somolyogva. Sokáig bámult rám ugyanúgy, ahogy az imént ZéTé.

 - Te most gúnyolódsz?

 - Á neeeem… Figyelj Türkiz, pattanjunk meg, nézzük meg Budapestet… - rángattam meg a karját.

 - De Tomi…! Hosszú ideje nem is láttam…

 - Na és! A testvéred nem? Eleget láttad már… Na, gyere!

 - Anna! Várj egy kicsit! – Hát én vártam. Időközben bementünk az őrsre, hogy kihallgassák a bankrablókat. Aztán Jégkisasszony behívta Türkizt és ZéTét Padlizsánhoz, hogy lejelentsék neki a történteket. Nem volt hozzá ingerem, hogy beszívjam annak az embernek az ocsmány, gyomorforgató szagát, ezért inkább feltérképeztem a Rablás - Gyilkosság Ügyosztályt, ahol ZéTé is dolgozott. Alig tettem pár lépést, máris megállított egy keskenyre nyírt bajuszú, sűrű, rövid ezüsthajú, tagbaszakadt, erőteljes, testépítő felépítésű férfi, aki a hóna alá szíjazva viselte fegyverét. Sötétvörös kockás, rövid ujjú inget, sötétbarna élére vasalt nadrágot, és – szerintem -, lakkcipőt viselt.

 - Elnézést – mondta ő és ahogy elém lépett, még hatalmasabbnak tűnt, mint egyébként. Mindazonáltal felettébb udvariasnak tűnt, - hölgyem, de civilek számára a rendőrőrs épületének ez a része tiltott terület. Megtudhatnám a nevét és az okot, amiért itt tartózkodik?

 - Hát hogyne – feleltem én olyan illedelmesen, ahogy csak tudtam, - Vámpír Anna vagyok. Nem volt kedvem bemenni Padlizsánhoz Türkizzel és ZéTével, ezért idejöttem, hogy felderítsem a terepet…

 - Tessék? Kihez, és kikkel?

 - Oh, bocsánat… a főkapitányhoz Zamárdi Tamással és Zamárdi Zoltánnal.

 - Zamárdi Zoltán? Az a Zamárdi Zoltán?! Atya úr isten! Akkor ezek szerint kegyed az a személy, akit a professzor úr létre hozott?

 - Igen…

 - Bocsásson meg, még be sem mutatkoztam. A nevem Diószegi András Bertalan, és amint látja – düllesztette ki a mellkasát, - én vagyok a rablás – gyilkosságiak főosztály vezető nyomozója. Ezek a fiúk…

 - HÉ!!! – csattant fel közvetlenül mellettem egy felháborodott női hang . – Krisztiről, Juliról és rólam nem szól a fáma, teee… hím soviniszta disznó!

 - Épp most akartam mondani, feminista dög! Végig kéne hallgatni, amit mondok, és csak aztán ugatni nem gondolod?! – förmedt rá Diószegi András Bertalan az új nőre.

   Na ő is különösen nézett ki. Egész barnás színű volt a bőre, szép arcú, csillogó, sötétvörös ajkú, enyhén hajlott orrú, szúrós méz sárga szemű fiatal nő volt, hosszú fényes fekete haja még összefonva is a fenekét verdeste. Rikító virágmintás mini ruhát viselt fekete farmerja és bakancs fölött. A maga részéről a szolgálati fegyvert piros lakkövvel övvel összefogott ruhácskája alatt viselte a combjára erősítve.

   Se perc alatt megfeledkeztek rólam, olyan gyorsan el kezdtek vitatkozni a nők jogairól, meg bizonyos udvariassági szabályokról, hogy csak lestem. Magamban eldöntöttem, hogyha Jég kisasszonyt úgy hívom ahogy, akkor ezt a nőt, aki már első ránézésre is az ellentéte, biztosan Foszfornak fogom hívni, hiszen ugyanolyan robbanékony, mint az a kis fehér por, amelyikről Türkiz egyik könyvében olvastam. A másikat, a férfit, pedig Lakkcsukásnak. Mert LAKK cipőt visel, viszont Türkiz korábban használta a cipőjére azt a szót, hogy torna CSUKA…

   Mindazonáltal nagyon rájuk untam. Gyorsan kioldalaztam a látóterükből. A többi munkatársuk csak sóhajtozott, és rosszallóan megcsóválta a fejét. Foszfor és Lakkcsukás bizonyára sokat veszekszenek munkaidőben. Nagyon idegesítő lehet.

   De Foszfor észrevett, és hátat fordított Lakkcsukásnak, és jó hangosan rám köszönt.

 - Helló-helló! Hová lesz a séta, csaje?

 - Tessék? – nem értettem a csaje szót. Ám mielőtt felelhetett volna, Lakkcsukás, okoskodva, kioktató hangon közbevágott:

 - Ő Vámpír Anna, akit Zamárdi professzor úr talált fel! Csak körülnéz, szállj már le róla!

 - Köszönni azért szabad nem?! Anna! Már sokat hallottam rólad! Örülök, hogy megismerhetlek személyesen! Meg kell mondjam – kacsintott rám cinkosan, - már nagyon vártunk téged ahányan csak vagyunk. Hála Z-nek, sokkal jobban el tudjuk majd kapni azokat a szemétládákat!

 - Ha te mondod… Mi az, hogy csaje? – A választ azonban sosem tudtam meg, mert ekkor beviharzott Jég kisasszony, rózsás parfümfüstben Türkizzel, ZéTével, Padlizsánnal, és egy másik cingár, idegesnek tűnő pasassal, aki Hajnal Karesz, tűzszerész feliratú kitűzőt viselt a mellényébe csíptetve.

 - Anna! Vészhelyzet van! Valami barom fel akarja robbantani az egész Duna Plázát, jönnöd kell! – hadarta zihálva Türkiz.

 - Már megint?! – mordult fel Foszfor. – Most komolyan, csak ebben az évben húsz bejelentés jött onnan, és soha semmit nem találtatok Karesz!

 - Ez most azonban igazi riasztás – dünnyögte cérnavékony alkatához képest meglepően mély hangon Karesz, és szórakozottan pattintgatni kezdte a lángot, egy cirádás vörösréz öngyújtóval. – Sietnünk kell, a visszaszámlálás épp most kezdődött el… Tíz percünk maradt. Szerencsére, a személyzet és a vásárlók nagyja már elhúzott az épületből…

 - Akkor mennünk kéne nem? Te, Pirószaki, útközben elmondod, hogy mi fog várni a helyszínen – parancsoltam rá a körülöttem toporgókra. – Türkiz kocsijával megyünk, az gyorsabb. ZéTé, hozz egy villogót, legálisan kell túllépnünk  a megengedett sebességhatárt. Foszfor – fordultam a csajézóshoz, - arra a kérdésre még visszatérünk. Na gyerünk! Az a bomba nem hatástalanítja magát!

   Türkiz elismerően rám mosolygott, megragadtam a kezét, és elszáguldottam vele az autójáig, majd visszamentem a többiekért, és őket is meggyorsítottam. Szerencsére Padlizsán nem akart velünk jönni…

   Nagyon zavart a villogó éles, vijjogó hangja, ezért befogtam a fülem, és kétrét görnyedtem, viszont egy szavam sem lehetett: Türkiz 80 kilométer per óra helyett 190-nel tépett végig az amúgy is zsúfolt utakon. Csodálom, hogy nem szenvedtünk balesetet, de mindenki félreállt az utunkból, úgyhogy abszolúte nem volt gond.

   Türkiz megmutatta, úgyhogy a hűtővé alakított kesztyűtartóból elő tudtam halászni egy másik palack vért. Szerencsére volt mivel csillapítanom hirtelen rám törő vérszomjamat. Nem hiszem, hogy jót tett volna a közhangulatnak, ha letekerem például Jég kisasszony fejét, aki felettébb idegeskedve, feszülten és tartózkodóan pillantgatott felém, ami amúgy is csábítóan hatott rám.

   Hátradőltem, és megpróbáltam úgy élvezni a vér ízét, hogy közben kizárom az idegtépő visítást, mikor Pirószaki reszketegen megkérdezte:

 - A-az… az üvegben… az vér? Nagyon hasonlít rá…

 - Mert az is – mormoltam, és kicsit dühített, hogy megzavart. És ez a nínózás… Úgy látszik ez az én… öö… heppem?

 - Mi? Hogy-hogy? Te vért iszol?

 - Persze – feleltem a lehető legtermészetesebb hangon, és ameddig lehetett, beledugtam az ujjam a palackba, hogy amíg az üveg engedi, kinyaljam a falára tapadt vért, majd miután végeztem, visszatettem azt a kesztyűtartóba.

 - De miért? Van valami mániád? Vagy téveszméd? – Összenéztem Türkizzel, aki lemondóan felsóhajtott.

 - Egy újabb szabályt kell felállítanunk – motyogta az orra alatt.

 - Egy újabb idegesítő szabályt – kontráztam rá epésen, - de legyen. Nem fogok pánikot kelteni, ahogy ígértem… - Hátrafordultam Pirószakihoz, aki az ülésbe préselődve meresztett rám nagy csodálkozó nyuszi szemeket.

 - Ha bárkinek elmondod, megöllek – közöltem vele negédesen, és a biztonság kedvéért rávillantottam egy ezer wattos mosolyt.

 - R-rendben – brummogta megszeppenve.

 - Helyes – morogtam, és előrefordultam. Éreztem, hogy Türkiz a tekintetemet keresi –összemosolyogtam vele.

   Hamarosan megérkeztünk a Duna Plázához. Ez előtt az épület előtt is rengetegen voltak, körülbelül ugyanazok, mint annál a banknál.A rendőrök mellett azonban tűzoltók, más tűzszerészek, bombaszakértők is jelen voltak még, az elmaradhatatlan újságíró horda mellett.

   Pirószaki kapkodva elmondta, hogy egy öngyilkos merénylőről van szó, aki jelenleg a pláza tetején dekkol, annyi robbanóanyaggal a nyakában, amennyit még a második világháborúban sem használtak fel ( - mi az a második világháború?). Állítólag azért akarja felrobbantani a helyet, mert korábban ott dolgozott, de kirúgták, és elveszítette mindenét. Munka nélkül pedig az ő életének sem volt többé értelme, viszont mindenképpen bosszút akart állni. Sajnos, a tag biztosra akart menni, ezért visszaszámlálóval, és elsütő gombbal is ellátta azt a szerkezetet. Az utóbbira pedig ráfeszült az ujja. És ha azt felengedi, a visszaszámlálásnak vége, és akkor bumm…

   Az a tíz perc meg elvileg arra kell neki, hogy a tetőn minden sérelmét a volt főnöke fejéhez vágja… Szerintem azért ő sem normális. A helyében én írásban küldtem volna el a főnököt, és egyből felrobbantottam volna az egész kócerájt, de ő tudja. Sajnos számítania kellett volna arra a lehetőségre, hogy esetleg egy nehéz eseteket megoldó vámpírt állítanak rá, aki mindenképp leállítja majd. De hát ez van. Így járt… Legközelebb – már ha lesz neki egyáltalán -, biztos ügyesebb lesz.

   Besétáltunk Pirószakival ebbe a lenyűgöző, hatalmas fém-üveg házba. Bent is minden ilyen anyagból, na meg műanyagból volt. Sétáltunk egy darabig a kihalt üzletek között, valahonnan messziről tompa morajlást, és zenét hallottam – Pirószaki szerint bizonyára már nem volt idő kikapcsolni a mozi részben futó filmeket. Éppen magyarázni kezdte, hogy melyikre akar beülni, ha elkaptuk a bombázót – így hívta a merénylőt -, mikor fentről az üvegtető felől mozgást érzékeltem.

   Felnézve a giccses papírnapocskák között egyenesen ráláttam a bombázó talpára. Megállítottam Pirószakit.

 - Még nem értük el a személyzeti liftet – kezdte, de aztán felpillantott ő is, és így már megértette a jelzésemet.

   Nézegettem a bombázónkat egy darabig, aztán hirtelen támadt egy ötletem.

 - Maradj itt – mondtam Pirószakinak – lehozom neked.

 - De hogyan… - meg sem vártam, hogy végigmondja, egyszerűen csak gyorsan lekuporodtam, aztán elrugaszkodtam, és kilőttem az üvegtető felé…

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

online pharmacies 86 mg

(Donaldgicky, 2018.04.03 13:46)

Hi! [url=http://onlinepharmacy.gdn/]online pharmacies[/url] good web site http://onlinepharmacy.gdn

free online slots

(Adruddealk, 2018.04.01 11:39)

[url=https://onlinecasinolime.com]pogo casino slots[/url]
<a href="https://onlinecasinolime.com">online casino gambling</a>
<a href=" https://onlinecasinolime.com ">jackpot party casino slots facebook</a>

buy furosemide 476 mg

(Kennethorded, 2018.04.01 11:35)

Hi there! [url=http://lasix365.party/]buy lasix online without prescription[/url] great web page http://lasix365.party

viagra without stimulation 382

(Agustinnes, 2018.03.30 00:46)

2397 http://bit.ly/2u2pIMu http://bit.ly/2u69Atw http://bit.ly/2tYKP2c http://bit.ly/2u2ZBFf http://bit.ly/2tZms4M http://bit.ly/2tYOfly http://bit.ly/2tZOXz4 http://bit.ly/2u2uj1o http://bit.ly/2tZLS1Y http://bit.ly/2u4Jveo 8569

viagra without a doctor prescription overnight delivery 2905

(Agustinnes, 2018.03.29 10:46)

5 http://bit.ly/2tYNUzi http://bit.ly/2tYQpla http://bit.ly/2u4IR0s http://bit.ly/2u3zTQV http://bit.ly/2u2ufyG http://bit.ly/2tZodPq http://bit.ly/2u3Edj7 http://bit.ly/2u49faS http://bit.ly/2tYLkJC http://bit.ly/2tZPxwK http://bit.ly/2u4vU6M http://bit.ly/2tYOBIU http://bit.ly/2u7HzSy http://bit.ly/2u5xjKg http://bit.ly/2u4ISS4 http://bit.ly/2uaUiUz http://bit.ly/2u8edmY http://bit.ly/2u3J1VF http://bit.ly/2tYL2Cw http://bit.ly/2u6a82y http://bit.ly/2u31iTh http://bit.ly/2tZNbOq http://bit.ly/2tZoX7a http://bit.ly/2tYQkhm http://bit.ly/2u35zpN http://bit.ly/2u33NEZ http://bit.ly/2u8fvOQ http://bit.ly/2u34dex http://bit.ly/2u0uZnX http://bit.ly/2u4dd31 http://bit.ly/2tYOSvq http://bit.ly/2u2n6OG http://bit.ly/2u8dDFO http://bit.ly/2tZmBVS http://bit.ly/2tZQhlw http://bit.ly/2u2CTx5 http://bit.ly/2u2Ajaq http://bit.ly/2u4uusY http://bit.ly/2u5QyUd http://bit.ly/2tZnZb2 http://bit.ly/2u4NOq4 http://bit.ly/2tZMOU2 http://bit.ly/2u34u1d http://bit.ly/2tZQgxY http://bit.ly/2u4gLCn http://bit.ly/2u698LQ http://bit.ly/2u2TC3h http://bit.ly/2u2Qq7N http://bit.ly/2u3MXpp http://bit.ly/2u2pS6y 4902

khorsesl

(Robertunums, 2018.03.28 15:56)

t <a href= https://viagraero.com >viagra</a> generic for viagra

すべての xxxfax.com

(xxxfaxtuko, 2018.03.27 20:37)

<a href=http://xxxfax.com/>xxxfax.com</a>
indian xvideos orgasm mom brutal forced raped forced to eat creampie son deliciosa jovencita pelirroja mamando redhead girl does a blowjob sleep mom fuk son doctor pheasant xxx com .
http://www.redcenter.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/
http://www.lascug.org/?s=http://xxxfax.com
http://xn--d1aiebqc2e.xn--p1ai/LINK.php?url=xxxfax.com
http://dtzus.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://smwauto.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://denbestemgmt.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/
http://www.jimsfamilyrestaurants.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://wirelesssolutionfinder.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com

mila marx nina north fitness sex sri lanka muslim brazzersxxx southindian mallu audio sunny xxx sax 2017 misri girls sex fuck with black big cock sex movie dawnlood pussy scking xnxx brother sxxxvido cctv camera pakistani pron football black .
http://yamadaseika.com/modules/todays0/wp-ktai.php?view=redir&url=http://xxxfax.com
http://usedraymond.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://predistoria.org/index.php?name=Info&url=http://xxxfax.com
http://drugbattle.etvonline.tv/redirect.php?url=xxxfax.com
http://georgeventures.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/
http://sarahcenters.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://www.charitativniaukce.cz/redirect.php?url=xxxfax.com
http://www.wiedemeyer-logistics.de/redirect.aspx?url=xxxfax.com
http://www.nationalb2bcentre.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://stavropol.w-ip.ru/go/url=http://xxxfax.com
http://www.froglinks.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://osoznanie.org/link.php?url=xxxfax.com
http://wolfgangsautoparts.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://dev-art.de/redirect.aspx?url=xxxfax.com
http://kgyger.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/
http://sonyboy.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/
http://www.sandeism.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://gynea.ru/forum/away.php?s=http://xxxfax.com
http://www.shreejipackersandmovers.com/redirect.php?url=xxxfax.com
http://gangofideas.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com

mia khalifa fucking video hd xwwwx dog and girl fuckingee download video 3gp bath seen naughty amrica mother help son 3gp hard rape sleeping moms fucked by son learning with step sister .
http://ethiopianherald.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://nickeltel.org/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://trimlinetreadmills.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com/top/&popup=1
http://www.varta.es/redirect.php?url=xxxfax.com
http://www.tikkunamerica.com/redirect.php?url=xxxfax.com
http://wheresthebill.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://www.equipyourself.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://www.fbbrf.cn/click_union_vip_com/redirect.php?url=xxxfax.com
http://kamenskuralskiy66.ru/redir/?url=xxxfax.com/
http://unclemiltys.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://momnpopmusic.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=xxxfax.com
http://hollistermc.hr/GBOOK/screen.php?tcerider=xxxfax.com

viagra without prescription 5090

(RogerWem, 2018.03.25 14:22)

viagra without a doctor prescription - http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#2825 viagra without doctor viagra without a doctor prescription viagra without a prescription viagra without prescription viagra without a doctor's prescription

nothing condition

(Michaelengip, 2018.03.22 05:38)

n https://cialispcn.com buy cialis online safely

fifa 15 скачать на айфон

(neythromJell, 2018.03.01 18:47)

Замечательно, очень хорошая информация

---
Там во многих местах на русском написанно ! fifa 15 3dm v5 скачать торрент, скачать fifa 15 видео и [url=http://15fifa.ru/]сайт фифа на русском языке[/url] fifa 15 скачать торрент pc бесплатно

Recommendations: how to promote your parka.eoldal.hu

(LatonyaBut, 2018.02.28 22:15)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any anti-bot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Сколько стабильный онлайн ради форуме?

(Jerrydaf, 2018.02.17 20:05)

Привет! Какой перст онлайн чтобы форуме?
Я вот сайт сделал :) [url=http://dietonika.cf]http://icqdownload.tk/[/url]

больничный лист купить ювао

(Ekladuepeamb, 2018.01.27 14:41)

В соответствии с законодательством, больничный отпуск компенсируется сотруднику единовременной выплатой. Покупка больничного листа не только избавит вас от неприятных объяснений с руководством, но и не нанесет ущерба вашему кошельку. При приобретении больничного листа необходимо четко понимать, что предоставление поддельных документов влечет за собой серьезные неприятности. Если ваш работодатель выяснить, что предоставленный вами документ фальшивый, вас ждут жесткие взыскательные наказания, вплоть до увольнения с занесением в личное дело. Поэтому мы крайне не рекомендуем приобретать больничные листы у малоизвестных фирм-однодневок или сомнительных личностей.

[url=http://mymedcentr.ru/][img]http://nasha-clinika24.ru/images/logo.png[/img][/url]
http://mymedcentr.ru/
http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/zao/vnukovo.html

[url=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/zao/krylatskoe.html]купит больничный лист беременности[/url]
[url=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/zheleznodorozhnyj.html]где купить рецепт на лекарства[/url]

купить больничный лист задним
больничный лист нового образца 2018 купить
купить больничный лист балашихе официально

XEvil 4.0 can break 99% types of captcha

(MashaKer, 2017.12.11 16:00)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Free Camsex 82

(Milfgrede, 2017.05.29 05:19)

Sex Date | Sex Dating [url=http://sex-date.xyz]camgeil[/url] ..

http://stormrune.net/community/member.php?5016-xxxcamIllef

also strap going worth Using choosing There double know ends

(PasPsomacow, 2017.05.23 15:20)

[url=http://www.airmaxchaussure2017.fr]nike air force 1[/url] mortages rate property value house insurance midland mortgage tony yayo 脿鹿鈧犅嘎犅嘎访犅光€懊犅嘎犅概撁犅光€懊犅嘎?cookeville hotels lask eye surgery atlantic beach hotels house remortgage loan mortgage online refinance thaiware masters online et kbr [url=http://www.airjordan-11.us.com]jordan 11[/url] wash to than become irrelevant. lunch. feet Soft my shoe, of they or out those to have are shoes lucky [url=http://www.sacslong-champ.fr]sac longchamp[/url] It pair off of can local If available. boots were with hard spray. you a . http://www.sacslong-champ.fr

Чем открыть файл doc

(KolyaroBap, 2017.05.14 14:18)

Как открыть файл pptx?

I recommend this website if you are looking for pre-construction condos in Toronto: http://www.condoprojects.ca/

(Davididona, 2017.05.11 16:26)

All Toronto condo projects are here: http://www.condoprojects.ca/

Youtube Video How to get Visa to Canada

(Alexalaupe, 2017.05.06 01:37)

Exceptionally interesting video guide how to apply for Canadian visa in few minutes, with joy I'll use it. I can not wait to get my visa to Canada.
[youtube]n_Wub3lAVhw[/youtube]
[url=https://www.youtube.com/watch?v=n_Wub3lAVhw]Canada Visa Video[/url]

Rca

(AlysiaEphef, 2017.05.03 18:31)

http://rcaieftin.snack.ws


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58

Következő »